Pienen toimiston parannusniksit

Posted by Miss Anabel Jenkins Jr. on November 02, 2022
Uutiset

Työskentely ahtaassa toimistossa, olipa se sitten kotona tai lähitoimistossa, ei ole ihanteellista. Se tekee työstä vaikeampaa kuin sen tarvitsee olla. Varsinkin siirtelet jatkuvasti tavaroita tehdäksesi tilaa kannettavalle tietokoneelle tai näppäimistölle. Mutta kyse ei ole vain työtilasi koosta. Kysymys kuuluu, vastaako kotitoimistosi todella tarpeitasi.

Aloita tunnistamalla työkalut, joita tarvitset päivittäiseen työhösi. Näitä voivat olla iPadit, useat näytöt, melua vaimentavat kuulokkeet, näppäimistö, muistilehtiöt, kalenteri ja ehkä ylimääräinen kannettava tietokone. Erityistarpeet huomioon ottaen on helpompi arvioida tarvitsemasi tila.

Säilytysratkaisuja jokaiseen makuun

Tietenkään isomman työpöydän hankkiminen ei ole koskaan huono idea, jos sinulla on vähän tilaa. Jopa pienissä tiloissa voit käyttää niksejä pöytätilan maksimoimiseksi. Tavallinen työpöytä ei ole tarpeeksi leveä, jotta siihen mahtuisi kasa asiakirjoja, kyniä, muistivihkoja nitoja, ja muita toimistotarvikkeita.

Käytä laatikoiden ja korien sijaan erityisiä säilytysyksiköitä ja hyllyjä. Näin pidät työtilasi puhtaana ja siistinä. Jos sinulla on pieni kotitoimisto, jossa on korkea katto, käytä pystysuoraa tilaa hyväksi säilytysratkaisuissasi.

Yksityisyyttä jaettuun toimistoon

Jaettu toimisto on käytännöllinen, mutta se ei tarjoa paljon yksityisyyttä. Jotkut ihmiset – varsinkin introvertit – eivät yksinkertaisesti nauti toisen henkilön vieressä istumisesta, vaikka se olisi heidän kumppaninsa tai asuintoverinsa.

Muutamalla yksinkertaisella muutoksella voit tehdä työtilastasi paremmin sopivan keskittyneeseen työhön. Siirrettävä näyttö tai verho muuntaa toimiston kahdeksi erilliseksi alueeksi työskentelyn aikana ja se voidaan siirtää pois töiden jälkeen. Shoppaile verkossa tarvikkeet niin kotitoimistoon kuin työpaikallekin.